Laadukkaat lämmitysjärjestelmät Ylöjärvellä ja Tampereen ympäristössä

Yhteystiedot

Kurun Hakelämpö Oy tarjoaa ympäristöystävälliset ja kustannustehokkaat lämmitysjärjestelmät. Palvelualueeseemme kuuluu Ylöjärvi ja koko Tampereen seutu. Tuotamme hiilineutraalia lämpöä uusiutuvaa energianlähdettä eli metsähaketta käyttäen. Tuotamme lämpöä kahdella omalla ja yhdellä kaupungin omistamalla lämpölaitoksella. Lämpölaitosasiakkainamme on isoja kiinteistöjä sekä teollisuuden toimijoita, joita palvelemme asiantuntevasti. Tarjoamme myös lämpölaitoksen suunnittelua ja rakentamista alusta loppuun asti avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää toiminnastamme!

Panosta hiilineutraaliin lämpöön

Tuottamalla hiilineutraalia lämpöä osallistumme hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamiseen. Rakennusten lämmityksen hiilipäästöjen vähentäminen on yksi askel kohti ilmastohaasteen ratkaisua. Koska lämmitys sähkön tuotantotavan ohella on yksi suurin päästölähde, ekologiset lämmitysmuodot ovat merkittäviä ympäristöä suojelevia ratkaisuja. Hiilineutraali lämpö edistää kestävää kehitystä ja on riskitön vaihtoehto fossiiliperäisille polttoaineille.

 

Annamme mielellämme lisätietoja hiilineutraalin lämmön tuottamisesta. Meillä on rautainen ammattitaito ja pitkä työkokemus alalta, joten jaamme mielellämme tietotaitomme kanssasi.

Soita ja kysy lisää

Lämmitysratkaisut avaimet käteen -periaatteella

Toimitamme lämpölaitokset kätevästi avaimet käteen -periaatteella. Lämpökeskus vie vain vähän tilaa, joten sen sijoittaminen ahtaampiinkin kohteisiin ei ole ongelma. Voimme rakentaa kokonaan uuden lämpölaitoksen tai hyödyntää jo olemassa olevaa laitosta.

 

Rakentamisen jälkeen huollamme ja ylläpidämme lämpölaitosta vankkaa osaamistamme käyttäen. Nykyaikaisilla työvälineillä ja automaatiolla pystymme seuraamaan tarkasti esimerkiksi laitoksen mahdollisia huolto- ja korjaustarpeita.

 

Tutustu myös aiemmin toteuttamiimme töihin!

Referenssit

Lämmityspalvelut turvallisesti ja varmasti

Kalenterikuvake

Palvelemme ympäri vuoden

Meiltä saat varmat lämmityspalvelut ympäri vuoden. Tilatessasi palvelut meiltä, voit luottaa vastuulliseen toimintaamme.

Turvallisuuskuvake

Turvallisuudesta emme tingi

Toteutamme kaikki lämmityspalvelut sekä lämpölaitoksen rakennustyöt ehdottoman turvallisesti. Noudatamme tarkkaan annettuja turvallisuusmääräyksiä, jotta minkäänlaisia ongelmia ei pääse syntymään.

Rahakuvake

Edullisuus

Ekologisuutensa lisäksi kestävää kehitystä tukeva hiilineutraali lämpö on edullinen valinta. Haluamme tarjota asiakkaillemme sekä kustannustehokkaita että kestäviä ratkaisuja.